Wat doen wij - mogelijkheden

Een breuk in uw gebitsprothese komt altijd op een verkeerd moment. Dat begrijpt Sibeck tandtechniek als geen ander. Om prothese dragers in de omgeving van Zaltbommel een snelle en vakkundige service te bieden is Sibeck tandtechniek in zowel de avonden als de weekenden geopend. Sibeck tandtechniek is uw tandtechnisch laboratorium in de Bommelerwaard!

Sibeck tandtechniek is gespecialiseerd in het repareren van gebitsprotheses. Als het gaat om een reparatie van een tand, een scheur of een breuk, het wordt allemaal vakkundig voor u uitgevoerd. Heeft U uw kunstgebit laten vallen en wilt U snel geholpen worden? Bel dan Sibeck tandtechniek.

Kunstgebitten kunt u ook ‘s avonds en in het weekend bij ons laten repareren en zijn meestal klaar terwijl U wacht. Onder kunstgebitten verstaan we volledige kunstgebitten, partiële/gedeeltelijke kunstgebitten(plaatjes), en frame(metaal) protheses.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

- Het aanmeten van nieuwe gebitsprotheses

- Gratis advies - informatie

- Gebitsprotheses op implantaten('klikgebit')

- Reparatie van een scheur/breuk aan uw volledige/partiële gebitsprothese

- Het vervangen, vastzetten of het vernieuwen van een tand in uw gebitsprothese

- Het rebasen(opvullen) van uw gebitsprothese

- Het reinigen en/of passend maken van uw gebitsprothese

- Het vervaardigen van frameprotheses(partiële kunstgebitten)

Voor verdere mogelijkheden kunt U altijd contact opnemen.

Wij behandelen ook op locatie. In de meeste verzorgingstehuizen in de regio Zaltbommel kunt U geholpen worden. Voor patiënten die niet mobiel zijn geldt er een ophaal en wegbreng service. Vraag naar de mogelijkheden.

Let op: probeer nooit zelf uw kunstgebit te maken met (seconde)lijm. Hierdoor beschadigd uw kunstgebit en kan deze zelf niet meer te repareren zijn. Voor vragen kunt U contact opnemen met Sibeck tandtechniek.


Kosten reparatie kunstgebit

Een kunstgebit reparatie aan een volledige gebitsprothese wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding van een reparatie aan een gedeeltelijk kunstgebit, zoals een plaatje, partiële prothese of een frameprothese is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. U kunt hierover navraag doen bij uw zorgverzekeraar.

Gratis prothese check

"Laat uw gebitsprothese checken"

Zit uw prothese (kunstgebit) (te) los en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Veel prothesedragers dragen een kunstgebit dat verouderd is en daardoor niet meer lekker zit of pijn doet. Ook komt het regelmatig voor dat de kiezen versleten zijn. Vaak zitten er ook scheurtjes in uw prothese en kunnen wij uw klachten verhelpen met een (kleine) reparatie.

Tijdens een GRATIS prothese check* kijken wij uw prothese na terwijl u wacht. Daarnaast ontvangt u ook een prothese opbergbakje cadeau!

 *De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole. 

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.